SamenLoop Neerijnen helaas uitgesteld


Vanwege de situatie omtrent corona hebben wij in samenspraak met KWF is de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop Neerijnen uit te stellen. Dit is enorm ingrijpend voor iedereen die bij de SamenLoop betrokken is, maar de gezondheid van alle mensen, waaronder zij die met en na kanker leven, staat voorop. We begrijpen dat deze beslissing, hoe noodzakelijk ook, aanvoelt als een grote teleurstelling. De SamenLoop is een bijzonder moment van samenzijn waar elke deelnemer, survivor en vrijwilliger naar uitkijkt. Waar we met z’n allen veel tijd en energie in steken, en waar we hoop en vertrouwen uit putten.
Nieuwe datum
Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden om de SamenLoop Neerijnen op een ander moment te organiseren. Een groot aantal evenementen zal zich van een nieuwe datum willen verzekeren. Daarbij wordt de SamenLoop volledig door vrijwilligers georganiseerd. We hopen dan ook op uw begrip dat het wat langer kan duren voordat we hier duidelijkheid over kunnen geven.
SamenLoop is en blijft een uniek en persoonlijk evenement waar verbondenheid centraal staat. Zelfs op afstand voelen we die verbondenheid nog steeds.

Afgelopen zaterdag is dit persbericht landelijk verspreid door het KWF en door ons aan onze teams, eregasten en vrijwilligers.
De afspraken die wij hebben gemaakt komen hiermee te vervallen en zodra er meer bekend is over een nieuwe datum zullen wij weer contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Bert Vos,
Voorzitter SamenLoop voor Hoop Neerijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: