75 jaar vrijheid

Komend jaar viert Nederland 75 jaar bevrijding. Een aantal bewoners heeft het idee opgepakt ook in Neerijnen hier aandacht aan te besteden. Met hulp van de gemeente en Geldersch Landschap en het Leefbaarheidsfonds zal er in dit najaar een ” Anne Frank Kastanje Boom” worden gepoot bij het Stroomhuis. Idee is om op die plek op 5 mei de bevrijding samen te herdenken. artikel weekblad west betuwe

Oproep: Vrijdag 6 december willen we de Anne Frank boom poten bij het Stroomhuis in Neerijnen. De plantplek is uitgezocht in overleg met het Gelders Landschap. Wie willen de boom ophalen in Sint Oedenrode? Hij is tussen de 3 en 3,5 meter hoog en weegt ongeveer 75 kg.
Wie willen er mee helpen planten? Op Bevrijdingsdag zal de boom het middelpunt zijn van een feestelijke herdenking van 75 jaar vrijheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: